Ainu

Medela Swing -rintapumppu, sähkö- ja paristokäyttöinen + Alma-syöttöratkaisu

SKU
HH819715
189,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Ainu Medela Swing -rintapumppu on helppokäyttöinen ja hygieeninen. Sähkö- ja paristokäyttöinen. Kätevä matkoilla. Lue lisää ja tilaa!
Sähkö- ja paristokäyttöinen Ainu Medela Swing -rintapumppu on helppokäyttöinen ja hygieeninen. Pienikokoinen ja tehokas laite on erittäin kätevä matkoilla. Helppo puhdistaa.

Ainu Medela Swing -rintapumpussa on tehokas kaksivaiheinen pumppausteho. Sen perusteellisesti tutkittu ja täydellisesti toteutettu toiminta jäljittelee vauvan luonnollista imurytmiä. Stimulaatiovaiheen nopea pumppaus käynnistää maitovirran. Lypsyvaiheen hitaampi pumppausrytmi lypsää maidon hellävaraisesti.

Mukana on Alma-syöttöratkaisu, joka on on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin aitoa rintaa. Luonnollinen maidonvirtaus ja imukokemus tekee vauvasta rauhallisemman ja levollisemman. Alman avulla vauvan voi helposti vaihtaa rinnalta Almaan ja takaisin rinnalle.

Keitä pumpun kaikkia osia enintään 5 minuutin ajan ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä jokaisen käyttökerran jälkeen. Pumpun muuntajaa ei saa keittää! Huuhtele osat käytön jälkeen viileällä vedellä, jotta maidon proteiinit eivät pala osiin kiinni pumppua keitettäessä.

Ainu-rintapumpun avulla maito voidaan kerätä suoraan Ainu-tuttipulloon. Ylimääräinen äidinmaito on mahdollista pumpata suoraan Ainu Medela-Äidinmaitopulloon tai Äidinmaidon säilytyspusseihin. 2 vuoden takuu.

Ainu-neuvonnan kautta voi ostaa varaosia tuotteeseen postiennakolla.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Medela Swing -rintapumppu, sähkö- ja paristokäyttöinen + Alma-syöttöratkaisu
Takaisin ylös