Kotimo Design

Metsässä Kelo -kynttilät, 4 kpl

SKU
HH842511
21,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kotimo Design Metsässä Kelo -kynttilät palavat kauniisti ja tuovat viihtyisää tunnelmaa. Setissä 4 kynttilään, joiden paloaika on 50 h. Tutustu!
Kotimo Design Metsässä Kelo -kynttilät palavat kauniisti ja tuovat viihtyisää tunnelmaa kotiisi. Viehättävään kynttiläsarjaan kuuluu neljä metsäaiheista kynttilää, joita koristaa kelopuun runkoa muistuttava kuviointi. Kynttilöiden paloaika on 50 h ja koko on 7 x 10 cm. Design: muotoilijat Taru Tonder ja Kirsi Ranta, kuvataiteilija Katja Saario sekä Kotimon suunnittelutiimi.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Metsässä Kelo -kynttilät, 4 kpl
Takaisin ylös