Pillivuyt

Michelle-lautaset, Ø 26 cm, 4 kpl, valkoinen

SKU
HH858425
27,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pillivuyt Michelle -lautaset (4 kpl) ovat kovalla lasitteella päällystettyä maasälpäposliinimassaa, joka tekee niistä erittäin kestäviä. Tilaa nyt!
Ranskassa valmistettu Pillivuyt Michelle -lautaset myydään neljän kappaleen settinä. Pillivuyt on laadukas, ranskalainen astiasarja, joka on valmistettu ainutlaatuisesta maasälpäposliinimassasta. Äärimäisen kova lasite sekä tuotteiden polttaminen korkeassa, 1 400 °C:n lämpötilassa tekevät Pillivuyt-tuotteista erittäin lujia sekä kestäviä. Hygieeniset, naarmuuntumattomat astiat kestävät myös konepesun, mikron, uunin sekä pakastamisen.

Ø 26 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Michelle-lautaset, Ø 26 cm, 4 kpl, valkoinen
Takaisin ylös