SanDisk

MicroSDHC Ultra UHS-1 -muistikortti 32 Gt + SDHC-adapteri

SKU
HH845484
21,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Sandisk Gt gt. Älypuhelinten ja tablettien "pienempään" korttipaikkaan käyvä Class 10 nopeusluokan muistikortti. Mukana suuremman koon SDHC-koon adapteri.
Älypuhelinten ja tablettien "pienempään" korttipaikkaan käyvä Class 10 nopeusluokan kortti. Kortin tiedonsiirtonopeus, jopa 80 MB/s, riittää nopeaan sarjakuvaukseen ja myös Full HD -videotallennuksen tiedonsiirtotarpeisiin. Mukana suuremman SDHC-koon adapteri, jonka avulla korttia voi käyttää myös kameroissa ja tietokoneissa. Kortti ei toimi vanhemman SD-standardin korttipaikoissa (siis laitteissa, joiden käyttöohjeesta ei löydy sanaa SDHC).

SanDisk Memory Zone-sovellus Androidille tekee kortista täydellisen Android älypuhelimille ja tableteille. Sen avulla on helppo selata kuvia, käyttää niitä ja varmuuskopioida puhelimen kuvat. Lataa sovellus ja lue lisää: www.SanDisk.com/MemoryZone.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MicroSDHC Ultra UHS-1 -muistikortti 32 Gt + SDHC-adapteri
Takaisin ylös