Katso iso kuva
Office 365 Home + F-Secure SAFE viidelle laitteelle

Microsoft
Office 365 Home + F-Secure SAFE viidelle laitteelle

74,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Tähän säästöpakettiin kuuluu sekä Microsoft Office Home -toimisto-ohjelmisto että F-Secure-tietoturvaohjelmisto. Paketin arvo on 178,90. Ostamalla molemmat kerralla, säästät 79,90!

F-Secure SAFE:ssa yhdistyvä F-Securen teknologiat yhdeksi yhtenäiseksi ratkaisuksi, joka suojaa viisi laitetta, jotka voivat olla esimerkiksi 2 tietokonetta, tabletti ja 2 puhelinta. Mukana oleva Office 365 Home -paketti sisältää kaikki Office 2016 -ohjelmat kätevänä vuositilauksena yhteensä 5 PC- tai Mac-tietokoneeseen sekä viiteen tablettiin ja 5 puhelimeen

F-Secure SAFE on helppokäyttöinen tietoturvaratkaisu PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Se pitää myös lapsesi turvassa. Päätät, mitä sisältöjä lapsesi näkevät ja milloin he voivat käyttää verkkoa. Jos älypuhelimesi tai tablettisi katoaa tai varastetaan, F‑Secure SAFE auttaa löytämään laitteen.

Office 365 Home sisältää kaikki Office 2016 -ohjelmat kätevänä vuositilauksena yhteensä viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen sekä viiteen tablettiin ja viiteen puhelimeen (iOS, Android tai Windows). Paketti sisältää Word-, Excel-, PowerPoint-, One- Note-, Outlook-, Publisher- ja Access- ohjelmat 2016-versiona. Hintaan kuuluu OneDrive-pilvipalvelu, jossa on 1 teratavu tallennustilaa kullekin käyttäjälle ja lisäksi kaikille viidelle 60 minuuttia Skype-puheluita kuukaudessa (lankapuhelimiin – matkapuhelimiin tietyissä maissa).

F-SECURE
Pakettiin ei kuulu mediaa (PC- tai DVD-levyä). Aktivointi ja ohjelmiston lataaminen suoritetaan F-Securen verkkosivuilla. Järjestelmävaatimukset:
PC
Tuetut käyttöjärjestelmät:
Windows 10, Windows 8.1 ja 8 (ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta, näitä on esim. alkusarjan Windows RT -tableteissa), Windows 7 (kaikki versiot), Windows Vista (Service Pack 2 tai uudempi), Windows XP (32-bittinen, Service Pack 3 tai uudempi)
Mac
• Tuetut käyttöjärjestelmät: OS X -versiot 10.9 (Mavericks), 10.8 (Mountain Lion), 10.7 (Lion), 10.6 (Snow Leopard, versio 10.6.8 tai uudempi)
• Prosessori: Intel Pentium 4 tai vastaava
Älypuhelimet ja tabletit
Tuetut käyttöjärjestelmät: Android 2.3.3 tai uudempi, iOS 6 tai uudempi, Windows Phone 8 tai 8.1.

OFFICE 365
PC
Tuetut käyttöjärjestelmät:
Windows 7 tai uudempi, Windows Server 2008 R2 tai Windows Server 2012
Mac
Mac OS X 10.10. iOS: Officen iPad®-versio vaatii iOS 7.0:n tai uudemman version, Officen iPhone®-versio voidaan asentaa puhelimiin, joissa on iOS 6.0 tai uudempi versio.
Android
Office for Android™ voidaan asentaa tabletteihin ja puhelimiin, joissa on Android KitKat 4.4 tai uudempi versio ja ARM-pohjainen suoritin tai Intel x86 -suoritin.Kerro kaverille