Katso iso kuva
Office 365 Personal (1 pc/mac + tablettiin + puhelimeen)

Microsoft
Office 365 Personal (1 pc/mac + tablettiin + puhelimeen)

69,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Office 365 Personal -tilauksen avulla saat asiat hoidettua suosikkilaitteillasi paikasta riippumatta.

Vuoden pituinen tilaus, johon sisältyvät uusimmat Microsoft Office 2016 -sovellukset jatkuvasti päivittyvinä täysversioina. Paketin voi asentaa yhteen PC-koneeseen tai Maciin sekä yhteen tablettiin ja yhteen puhelimeen (iOS, Android tai Windows)

Pakettiin kuuluu 1 teratavun kokoinen OneDrive-pilvitallennustila. Pääset helposti käsiksi "pilveen" tallennettuihin tiedostoihisi käyttämällä Officen mobiilisovelluksia iPhone-, Android- ja Windows-puhelimissa.

Lisäksi mukana on 60 minuuttia Skype-puheaikaa kuukaudessa. Soita yli 60 maahan! Näillä puheminuuteilla voi soittaa lankapuhelimiin. Matkapuhelinnumeroihin voi soittaa vain tietyissä maissa. Puheminuutit eivät koske erikoisnumeroita, premium-numeroita tai ei-maantieteellisiä numeroita.

Yhteensopiva Windows 8.1:n, Windows 8:n, Windows 7:n, Windows Server 2008 R2:n tai Windows Server 2012:n kanssa (sekä 32- että 64 bit). Ei toimi Windows XP:ssä tai Vistassa. Järjestelmävaatimukset; 1 GHz:n suoritin, 1 Gt RAM-muistia (64 bit: 2 Gt). Suosittelemme nopeampaa tietokonetta, jossa on vähintään 3 Gt RAM-muistia.

Word
• Uudessa lukutilassa teksti virtaa automaattisesti palstoissa, mikä helpottaa lukemista näytöltä. Valikoiden vähentyminen parantaa keskittymistä sisältöön. Mukana ovat vain lukemista tehostavat työkalut.
• Avaa PDF-tiedosto Wordissa ja muokkaa sisältöä, kuten kappaleita, luetteloita ja taulukkoja, aivan kuin ne olisi luotu Wordissa.
• Näytä tyylitietoisuutesi ja ammattimaisuutesi malleilla – ja säästä myös aikaa. Selaa yli 40 luokan Word-malleja.

Excel
• Excel 2013 -ohjelmassa kullakin työkirjalla on oma ikkunansa, joten kahden työkirjan käsitteleminen samanaikaisesti on helpompaa. Tämä helpottaa työtäsi myös silloin, kun käytät kahta näyttöä.
• Löydät useita uusia toimintoja matematiikka- ja trigonometriafunktioiden, tilastofunktioiden, teknisten funktioiden, päivämäärä- ja aikafunktioiden, haku- ja viitefunktioiden, loogisten funktioiden ja tekstifunktioiden luokissa.
• Voit piirtää, pyyhkiä ja muokata sujuvasti sormellasi, kynällä tai hiirellä missä tahansa kosketusta tukevassa laitteessa kuten taulutietokoneessa tai Windows 8 -taulutietokoneessa. Jos sinun pitää jakaa käsinkirjoitettuja muistiinpanoja ja olet huolissasi niiden luettavuudesta, OneNote voi muuntaa käsinkirjoitetun tekstin automaattisesti konekirjoitukseksi.
• Voit liittää melkein minkä tahansa tiedoston muistiinpanojesi mihin tahansa osaan, jolloin tiedoston kopio tallentuu muistikirjaan. Voit myös luoda tai tuoda Excel-laskentataulukoita ja Visio-kaavioita suoraan OneNotessa ja muokata niiden tietoja muistiinpanoissa.

OneNote
• Esittäjänäkymässä näet muistiinpanosi näytössä, mutta yleisölle näkyy ainoastaan dia. Aiemmissa versioissa oli vaikea käsittää, mitä kukakin näki milläkin näytöllä. Parannettu Esittäjänäyttö korjaa tämän puutteen ja tekee työskentelystä helppoa.
• Kohteita ei enää tarvitse yrittää saada suoristettua silmämääräisesti. Apuviivat tulevat näkyviin automaattisesti, kun kuvat, muodot ja muut kohteet ovat toisiinsa nähden lähes suorassa. Viivojen avulla näet myös, ovatko kohteiden välit tasaiset.

Mukana myös Outlook-sähköpostiohjelma sekä PowerPoint-, Access- ja Publisher-ohjelmat 2016-versioina!Kerro kaverille