Korres

Milk Proteins 3-in-1 -puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille, 200 ml

SKU
HH862054
25,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kaikille ihotyypeille sopiva Korres Milk Proteins 3-in-1 -puhdistusemulsio puhdistaa, raikastaa & poistaa silmä- & kasvomeikin. 200 ml. Lue lisää & tilaa!
Korres Milk Proteins 3-in-1 -puhdistusemulsio puhdistaa, raikastaa ja poistaa silmä- sekä kasvomeikin hellävaraisesti. Emulsio sisältää ravitsevaa maitoproteiinia, rauhoittavaa ketosilmäruohouutetta sekä luonnollisia emulgaattoreita ja öljyä, jotka sopivat erinomaisesti kasvojen iholle ja silmänympäryksille. Sisältää 96,2 % luonnollisia ainesosia. 200 ml.

Korres on perustajansa George Korresin mukaan nimetty kreikkalainen ihonhoitobrändi, jonka tuotteet ovat kehitetty luonnollisten raaka-aineiden pohjalta. Tuotevalikoimasta löytyy yli 400 erilaista ihon-, hiusten-, ja vartalonhoitotuotetta, aurinkotuotetta, tuoksuja sekä värikosmetiikkaa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Milk Proteins 3-in-1 -puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille, 200 ml
Takaisin ylös