Korres

Milk Proteins -puhdistusliinat kaikille ihotyypeille, 25 kpl

SKU
HH862058
9,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kaikille ihotyypeille sopiva Korres Milk Proteins -puhdistusliinat puhdistaa silmä- & kasvomeikin ja kosteuttavat ihoa. 25 kpl. Lue lisää & tilaa!
Korres Milk Proteins -puhdistusliinat ovat kosteuttavia puhdistusliinoja, jotka puhdistavat kasvot sekä poistavat epäpuhtaudet ja kasvomeikin tehokkaasti silmämeikkiä myöten. Puhdistusliinojen sisältämä maitoproteiini ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Paketissa on yhteensä 25 puhdistusliinaa.

Korres on perustajansa George Korresin mukaan nimetty kreikkalainen ihonhoitobrändi, jonka tuotteet ovat kehitetty luonnollisten raaka-aineiden pohjalta. Tuotevalikoimasta löytyy yli 400 erilaista ihon-, hiusten-, ja vartalonhoitotuotetta, aurinkotuotetta, tuoksuja sekä värikosmetiikkaa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Milk Proteins -puhdistusliinat kaikille ihotyypeille, 25 kpl
Takaisin ylös