LEGO

Minecraft 21127: Linnoitus

SKU
HH862393
139,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LEGO Minecraft 21127 -linnoituksessa on paksut muurit ja oivat vartiotornit, joista voit valmistautua luurankoarmeijan hyökkäykseen. 984 osaa. Tutustu!
Rakenna vihreälle alustalle LEGO Minecraft 21127 -linnoitus, jossa on täydelliset vartiotornit sekä suuret aukeavat ovet. Linnoituksen sisällä on tilaa kasvattaa viljaa ja ruokaa hevosille ja lampaille sekä vesiputous puhtaan veden saantia varten. Varo kuitenkin luurankoarmeijaa, joka väijyy linnoituksen muurien ulkopuolella. Puolusta kotiasi sytyttämällä tulet ja soihdut, lataa kanuunat, pistä päällesi kultainen haarniska ja taistele upein eri asein luurankoja vastaan. Mukana on Steve-minihahmo, hevonen, lammas sekä kolme luurankoa. Yhteensä 984 osaa. Ikäsuositus: 8+ v. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Minecraft 21127: Linnoitus
Takaisin ylös