Lavera

Mineral Sun Glow Powder Duo -mineraaliaurinkopuuteri, 9 g, Golden Sahara 01

SKU
HH824205
20,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Lavera Mineral Sun Glow Powder Duo -mineraaliaurinkopuuteri 01 on valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Päivettynyt lopputulos. Tutustu!
Lavera Mineral Sun Glow Powder Duo -mineraaliaurinkopuuteri sisältää luonnon omia, valoja heijastavia mineraaleja. Sipaisu mineraaliaurinkopuuteria poskille, kasvoille ja dekolteelle saa ihon näyttämään päivettyneeltä ja antaa hohtavan kuultavan sekä raikkaan lopputuloksen. Vegaanille soveltuva tuote ei sisällä talkkia. Sävy: Golden Sahara 01. 9 g.

Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Laveran uudistunut Trend Sensitiv on luonnon mineraaleja sisältävä värikosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet korostavat luonnollista kauneutta ja hoitavat samalla ihoa. Kaikilla Trend Sensitiv -tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti sekä lisäksi monet tuotteet ovat vegaanisia.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mineral Sun Glow Powder Duo -mineraaliaurinkopuuteri, 9 g, Golden Sahara 01
Takaisin ylös