Mint Honey -huulirasva, 10 ml

SKU
HH864067
10,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Sõsar Mint Honey -huulirasva suojaa huulia auringolta ja tuulilta. Sisältää hampunsiemenöljyä & mehiläisvahaa. Piparmintun tuoksu. 10 ml. Tilaa nyt!
Sõsar Mint Honey -huulirasva suojaa huulia auringolta ja tuulelta. Samalla se pitää huulet pehmeinä ja kosteutettuina. Piparmintun tuoksu auttaa avaamaan tukkoisen nenän. Hampunsiemenöljyä ja mehiläisvahaa sisältävää huulivoidetta voidaan käyttää myös lievittämään pieniä hyönteisten puremia, haavoja, naarmuja sekä palovammoja. 10 ml. <br><br> Sosar-kosmetiikkasarja on saanut innoituksensa pohjoisen luonnosta. Tuotteet ovat valmistettu pohjoisen luonnon kasveja, huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä sekä kestäviä luonnonvaroja hyväksikäyttäen. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat pakattu kierrätettävään ja luontoystävälliseen pakkaukseen.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mint Honey -huulirasva, 10 ml
Takaisin ylös