Misty Sea -mutakasvonaamio, 90 ml

SKU
HH864059
25,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Sõsar Misty Sea -mutakasvonaamio parantaa verenkiertoa & poistaa iholta haitallisia aineita. Sopii erityisesti kuivalle & herkälle iholle. 90 ml. Osta nyt!
Sõsar Misty Sea -mutakasvonaamio parantaa ihon verenkiertoa ja poistaa haitallisia aineita vilkastuttaen solujen aineenvaihduntaa ja antaen hapen ja ravintoaineiden läpäistä ihon kerroksittain. Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, mutta myös kaikille ihotyypeille sopiva mutanaamio elvyttää ja tasapainottaa biologisia prosesseja ja auttaa pitämään ihon kosteutettuna. 5–10 minuutin käyttö viikossa riittää antamaan kauniin ja hehkuvan ihon. 90 ml. <br><br> Sosar-kosmetiikkasarja on saanut innoituksensa pohjoisen luonnosta. Tuotteet ovat valmistettu pohjoisen luonnon kasveja, huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä sekä kestäviä luonnonvaroja hyväksikäyttäen. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat pakattu kierrätettävään ja luontoystävälliseen pakkaukseen.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Misty Sea -mutakasvonaamio, 90 ml
Takaisin ylös