Misty Sea -mutavartalonaamio, 250 ml

SKU
HH864060
39,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Sõsar Misty Sea -mutavartalonaamio parantaa ihon verenkiertoa ja poistaa elimistöstä haitallisia aineita. Sopii kaikille ihotyypeille. 250 ml. Osta nyt!
Sõsar Misty Sea -mutavartalonaamio parantaa ihon verenkierto-ongelmia ja poistaa elimistöstä haitallisia aineita auttaen vähentämään selluliittia, raskausarpia ym. iho-ongelmia. Kaikille ihotyypeille sopiva mutanaamio toimii myös koko vartalon hellävaraisena kuorintana, joka jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Luonnollisia mineraaleja sisältävä bioaktiivinen vartalonaamio tasapainottaa biologisia prosesseja ja muuttaa ihon todella hehkeäksi. Se sopii erityisesti käytettäväksi 60–70 asteisessa saunassa, mutta voit levittää naamion myös lämpimässä kylvyssä tai suihkussa. 250 ml.

Sosar-kosmetiikkasarja on saanut innoituksensa pohjoisen luonnosta. Tuotteet ovat valmistettu pohjoisen luonnon kasveja, huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä sekä kestäviä luonnonvaroja hyväksikäyttäen. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat pakattu kierrätettävään ja luontoystävälliseen pakkaukseen.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Misty Sea -mutavartalonaamio, 250 ml
Takaisin ylös