Misty Sea -mutavartalonaamio, 250 ml

SKU
HH864060
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Sõsar Misty Sea -mutavartalonaamio parantaa ihon verenkiertoa ja poistaa elimistöstä haitallisia aineita. Sopii kaikille ihotyypeille. 250 ml. Osta nyt!
Sõsar Misty Sea -mutavartalonaamio parantaa ihon verenkierto-ongelmia ja poistaa elimistöstä haitallisia aineita auttaen vähentämään selluliittia, raskausarpia ym. iho-ongelmia. Kaikille ihotyypeille sopiva mutanaamio toimii myös koko vartalon hellävaraisena kuorintana, joka jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Luonnollisia mineraaleja sisältävä bioaktiivinen vartalonaamio tasapainottaa biologisia prosesseja ja muuttaa ihon todella hehkeäksi. Se sopii erityisesti käytettäväksi 60–70 asteisessa saunassa, mutta voit levittää naamion myös lämpimässä kylvyssä tai suihkussa. 250 ml. <br><bR> Sosar-kosmetiikkasarja on saanut innoituksensa pohjoisen luonnosta. Tuotteet ovat valmistettu pohjoisen luonnon kasveja, huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä sekä kestäviä luonnonvaroja hyväksikäyttäen. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat pakattu kierrätettävään ja luontoystävälliseen pakkaukseen.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Misty Sea -mutavartalonaamio, 250 ml
Takaisin ylös