Moccamaster

CD Grand AO -kahvinkeitin, hopea

SKU
HH805325
389,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Moccamaster-kahvinkeitinsarjan uusin malli keittää 1,8 litraa kahvia kuudessa minuutissa. Moccamasterin luksusmallissa on automaattinen tippalukko sekä automaattinen virrankatkaisu 40 minuutin kuluttua suodatuksesta. Moccamasterin lippulaiva sopii myös erinomaisesti pieniin toimistoihin. Keittimessä ei ole erillistä mitta-asteikkoa vedelle, vaan se on suunniteltu keittämään täysiä pannuja nopeasti. Moccamaster-kahvinkeittimissä kahvi valmistuu aromien ja maun kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Moccamasterissa on kaksi erillistä vastusta veden kuumentamiseen ja kahvin lämpimänä pitämiseen. Automaattinen tippalukko. <br><br> Kaikilla Moccamaster-keittimillä on 5 vuoden tehdastakuu. Takuun voi laajentaa 10 vuoteen rekisteröimällä keittimen www.moccamaster.com -sivuilla. Yritys/ravintolakäytössä takuu on 2 vuotta.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 60
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CD Grand AO -kahvinkeitin, hopea
Takaisin ylös