Moccamaster

Kahvinkeitin CD AO white metallic 89163

SKU
HH1007329
Tarjoushinta 169,00 € norm. 189,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Moccamaster CD AO white metallic 89163 kahvinkeitin on tyylikäs Moccamaster klassikko.
Nopea ja hiljainen Moccamaster Clement Design Polished Silver on tyylikäs Moccamaster-klassikko täynnä testattuja ja palkittuja ominaisuuksia. Tässä hopeisessa Moccamaster CD AO -mallissa yhdistyvät täydellinen käyttömukavuus, tyylikäs Moccamaster-design ja luotettava käyttövarmuus. Moccamaster CD AO keittää 10 kuppia kahvia (1,25L) vain kuudessa minuutissa. Aromikansi sekoittaa kahvin suodatuksen aikana optimaalisen makuelämyksen varmistamiseksi. <br><br> Moccamaster CD AO -kahvinkeittimestä löytyvät jokaisen kahvinkeittäjän lempiominaisuudet – automatisoitu tippalukko sekä automaattinen virrankatkaisu: automaattinen virrankatkaisu tuo huolettomuutta ja lisäturvallisuutta kahvinkeittimen käyttöön, automaattinen tippalukko lisää käyttömukavuutta. Kaksi erillistä vastusta takaavat optimaalisen suodatus- ja säilytyslämpötilan; keittovastus lämmittää veden 92–96 asteiseksi ja lämpölevyn vastus takaa optimaalisen säilytyslämpötilan. <br><br> Moccamaster-kahvinkeitin ja sen ominaisuudet takavat sinulle nautinnollisen kahvielämyksen kerta toisensa jälkeen. CD AO on European Coffee Brewing Centren laatusertifioima. Maksimi liitäntäteho 1520W. Käyttöturvallisuuden lisäämiseksi ja sähkökulutuksen vähentämiseksi keittovastus sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö on tyhjä. Clement Design -kahvinkeittimessä on kauniisti pyöristetty runko. <br><br> Vetoisuus 1,25L. Mitat L x S x K 30,5 x 13,5 x 37 cm. Rekisteröimällä ostoksesi Moccamaster verkkosivuilla saat kahvinkeittimelle 10 vuoden runkotakuun. https://www.moccamaster.com/fi/rekisteroi-kymmenen-vuoden-takuu
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kahvinkeitin CD AO white metallic 89163
Takaisin ylös