Moccamaster

KBG741-kahvinkeitin Auto Off -toiminnolla, valkoinen

SKU
HH421448
219,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Moccamasterin luksusmallissa on automaattinen tippalukko sekä automaattinen virrankatkaisu 40 minuutin kuluttua suodatuksesta. Keittimessä on myös suodatinteline ja sekoittava aromikansi. Täysi pannu kahvia (n. 10 kupillista) suodattuu seitsemässä minuutissa. <br><br><b> MOCCAMASTER KBG741-AO:</b> <li> Automaattinen virrankatkaisu <li> Teho 1520 W <li> Tehonvalitsimella varustettu erillinen lämpimänäpitovastus <li> Vet. 1,25 l (10 kkp) <li> Automaattinen tippalukko <li> Nousuputki lasia; ulostuloputki kromattua messinkiä <li> Sekoittava aromikansi <li> Valmistettu käsin Hollannissa <li> Mitat (l x k x s): 33 x 36 x 16 cm <li> 5 vuoden takuu (takuu koskee vain keitintä, ei muita osia) <br><br><b> Moccamaster-kahvinkeittimen takuuajan voi pidentää 10 vuoteen rekisteröimällä tuotteen osoitteessa www.moccamaster.com. Rekisteröinti edellyttää ostokuittia.</b>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 60
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KBG741-kahvinkeitin Auto Off -toiminnolla, valkoinen
Takaisin ylös