Hasta

Monflex-lamellikisko, 120 cm, valkoinen

SKU
HH852231
63,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Hasta Monflex -lamellikiskoon on helppo kiinnittää lamelliverhot. Mukana säätösauva. Helppo asentaa. Pituus 120 cm sopii 2 lamellipakkaukselle. Osta nyt!
Hasta Monflex -lamellikisko on sauvasäätöinen pystylamellikisko, joka sopii 89 mm:n leveille verholamelleille (eivät sisälly hintaan, tilaa lamellit erikseen). Helppokäyttöiseen kiskoon kiinnitettyjä lamelleja siirretään ja säädetään kiskon mukana tulevan sauvan avulla. Alumiinista valmistettu kisko on helppo asentaa mukana tulevilla kannakkeilla joko seinään tai kattoon. Lisäksi kisko voidaan kääntää niin, että lamellinippu on joko kiskon oikealla tai vasemmalla puolella.

Kiskoon mahtuu kaksi lamellipakkausta (leveys 18,5 cm; eivät sisälly hintaan, tilaa erikseen). Useammilla kiskoilla saat katettua leveätkin tilat lamellein.

Leveys 120 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Monflex-lamellikisko, 120 cm, valkoinen
Takaisin ylös