Moomin

Vedenkeitin, "muumimamma"

SKU
HH850785
99,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tyylikäs keraaminen Moomin-vedenkeitin erottuu edukseen paitsi viehättävällä Muumi-teemalla, myös perinteisellä muotoilullaan. Tutustu ja tilaa!
Moomin-vedenkeitin erottuu edukseen paitsi viehättävällä Muumi-teemalla, myös perinteisellä muotoilullaan – tyylikkään keraamisen keittimen voi nostaa ylpeästi tee- tai kahvipöytään. Johdoton pannuosa kääntyy alustallaan 360 astetta. Keitin kiehauttaa veden nopeasti, ja sen kuumennusvastus ei sisällä nikkeliä. Vedenkeittimessä on kuiviinkiehumissuoja sekä automaattinen virrankatkaisu veden kiehuessa. Kapasiteetti 1 l. Teho 1650 W. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vedenkeitin, "muumimamma"
Takaisin ylös