Katso iso kuva
Carrycot Plus Duet -vaunukoppa, musta

Mountain Buggy
Carrycot Plus Duet -vaunukoppa, musta

209,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Tilava Mountain Buggy Carrycot Plus Duet -vaunukoppa on helppo kiinnittää Mountain Buggy Duet -tuplarattaisiin (ratasrunko ei sis. hintaan, tilaa erikseen). Kätevässä, muunneltavassa vaunukopassa on yksi pohja, kaksi kangasosaa sekä kolme eri kuljetusmahdollisuutta selkä menosuuntaan. Makuuasento on täydellinen vastasyntyneelle ja enintään yhdeksän kiloiselle vauvalle. Vaunukoppa on helppo säätää täydestä makuuasennosta lievästi kallistettuun asentoon, joka soveltuu erityisesti refluksioireista eli pulauttelusta kärsiville n. 4–6 kk-ikäisille vauvoille aina yhdeksään kiloon saakka. Kun lapsi osaa kannatella päätään, vaunukopan on muunnettavissa kangasosaa vaihtamalla selkä menosuuntaan olevaksi istuimeksi. Kangasosan suuremman kantavuuden ansiosta vaunukopassa pystyy matkustamaan aina 15 kiloon saakka selkä menosuuntaa ja säilyttää katsekontakti pienokaisen kanssa.

Vaunukopassa on säädettävä UV-suojattu kuomu (UPF50+), joka suojaa vauvaa niin auringolta kuin sateelta ja tuuleltakin. Vaunukopan patjan alla on vuoraus, joka antaa lisäsuojaa talvella kylmyyttä vastaan. Sään lämmetessä vuorauksen voi poistaa. Kopan alla on tassut, jotka eivät naarmuta lattiaa. Kaikki vaunukopan hengittävät sisämateriaalit ovat Öko-tex-sertifikoituja, joka varmistaa sen, että vauva lepää turvallisessa ja myrkyttömässä ympäristössä.

Halutessasi voi kiinnittää Mountain Buggy Duet -tuplarattaisiin kaksosille kaksi vaunukoppaa rinnakkain tai eri-ikäisille sisaruksille vaunukopan sekä ratasosan. Kahta vaunukoppaa käytettäessä tarvitsen erillisen kiinnitysklipsin, joka ei sisälly vaunukoppapakkaukseen vaan se on tilattava erikseen.

Mitat: 80 x 30 x 22 cmKerro kaverille