Katso iso kuva
Terrain 3.0 -juoksurattaat, graphit/harmaa

Mountain Buggy
Terrain 3.0 -juoksurattaat, graphit/harmaa

839,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Mountain Buggy Terrain 3.0 -juoksurattaissa on tarkka ohjaus ja käsiteltävyys, jonka ansiosta ne soveltuvat aktiivisen perheen liikkumiseen. Ketterässä, mutta vakaasti työnnettävissä rattaissa on ilmatäytteiset, erittäin isot takapyörät sekä kolmiasentoinen etupyörä, jonka voi lukita kulkemaan suoraan. Rattaiden mukana saat myös pienemmät takapyörät, jotka voit vaihtaa kaupunkiympäristössä liikkuessasi. Iskuja tehokkaasti vaimentava jousitus parantaa rattaiden käsiteltävyyttä ja antaa pitoa eri alustoilla. Täydellisen ohjattavuuden kruunaavat kevyt runko sekä korkeussäädettävä työntöaisa, jonka ansiosta rattaat sopivat hyvin eripituisille työntäjille. Työntöaisassa on kaksi kätevää pullotaskua.

Monipuolinen varusteluMountain Buggy Terrain 3.0 -juoksurattaissa lapsen suojana on tilava ja suojaava kuomu, jossa on aurinkolippa, magneetilla suljettava kurkitusluukku sekä taskut kännykälle, avaimille ym. pikkutavaroille. Istuinosassa on helppokäyttöiset viisipistevaljaat, säädettävä haaravyö sekä pidennetty selkänoja, jonka saa säädettyä istuma-asennosta aina täyteen makuuasentoon asti. Monipuolisen varustuksen täydentää ulosvedettävä jalkatuki, irrotettava turvakaari, käännettävä istuinpehmuste sekä tilava, jopa 10 kilon painon kantava tavarakori, jossa on vetoketjullinen suojaverkko.

Helppo kasausmekanismiRattaat on helppo taittaa yhdellä kädellä kasaan, jotka taittuvat pieneen tilaan. Automaattisella kuljetuslukolla runko pysyy kasassa, jolloin se on helppo nostaa esim. auton tavaratilaan. Kestävät, vettähylkivät kankaat on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla pyyhkeellä.

Kevyesti liikuteltaviin juoksurattaisiin voit halutessasi kiinnittää adaptereilla erikseen myytävän vaunukopan, jolloin rattaat soveltuvat jo vastasyntyneen vauvan menopeliksi. Adapterit ja vaunukoppa eivät sisälly hintaan, tilaa erikseen.

MOUNTAIN BUGGY TERRAIN 3.0. -JUOKSURATTAAT:
• Suositusikä/maksimipaino: n. 6 kk – 5 v./25 kg; erikseen myytävän vaunukopan kanssa sopii jo vastasyntyneelle
• Kevyt alumiinirunko
• Istuinosassa pidennetty selkänoja; säädettävissä makuuasentoon asti
• Iso kuomu; aurinkolippa, pikkutaskut + kurkistusluukku
• Säädettävä työntöaisa, korkeus 92,5–123,5 cm; jarru
• Isot ilmatäytteiset pyörät (Ø 16"); kolmiasentoinen, lukittava ilmatäytteinen etupyörä; jousitetut takarenkaat
• Mukana myös vaihdettavat, ilmatäytteiset takapyörät (Ø 12") kaupunkiajoon
• Rattaiden leveys 64 cm
• Mitat kokoontaitettuna (p x l x s): 93 x 63 x 39 cm
• Rattaiden paino 12,9 kg
• 2 vuoden takuuKerro kaverille