Tiny Love

Move & Play -puuhamatto

SKU
HH827397
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tiny Love Move & Play -puuhamatossa on lelukaari, jota voi muokata ja siirtää sivuun. Lelukaaressa roikkuu irrotettavia leluja. Tilaa Hobby Hallista!
Tiny Love Move & Play -puuhamatolla on viihdykettä ja virikettä vauvan eri kehitysvaiheisiin. Muunneltavassa, monipuolisessa leikkimatossa on lelukaari ainutlaatuisella yhdistäjällä, jonka ansiosta lelukaaren asentoa voi muokata ja siirtää sivuun esim. vauvaa matolle aseteltaessa. Lelukaaressa roikkuu leluja, joiden sijaintia on helppo vaihtaa liukuvien kiinnitysosien ansiosta. Konepestävässä matto-osassa on laidat, jotka luovat turvallisen ympäristön pienelle vauvalle. Ikäsuositus: 0 kk +.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Move & Play -puuhamatto
Takaisin ylös