Taf Toys

MP3 Stereo -mobile

SKU
HH827227
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Taf Toys MP3 Stereo on pinnasänkyyn kiinnitettävä mobile, jossa on irrotettava soitinosa. Kotelo MP3-tikulle. Tilaa mobile Hobby Hallista!
Taf Toys MP3 Stereo on pinnasänkyyn kiinnitettävä monipuolinen mobile, jonka musiikin, liikkeen ja valon yhdistelmä rauhoittaa vauvaa. Mobilen varressa on erillinen, irrotettava soitinosa, jota voi käyttää soittimena muuallakin kuin sängyssä. Soittimessa on lapsiturvallinen kotelo MP3-tikulle, jolla voit soittaa lapsen lempimusiikkia soittimesta. Kaikkia toimintoja voi säädellä erikseen. Toimii neljällä AA 1,5 V -paristolla (eivät sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 0 kk +.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MP3 Stereo -mobile
Takaisin ylös