Familon Ergo

Multi-lisätyyny, valkoinen

SKU
HH835721
64,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 1 viikko

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Familon Ergo Multi -lisätyyny tuo mukavuutta ja tukea notkoselkäiselle ja vatsallaan nukkujalle. Ehkäisee ristiselän kipuja. Lue lisää ja tilaa nyt!
Familon Ergo Multi -lisätyyny tuo mukavuutta ja tukea monenlaiseen nukkuma-asentoon. Tyyny on oivallinen lisä varsinkin notkoselkäiselle ja vatsallaan nukkujalle. Kun tyyny on asennettu vatsalla nukkuessa kehon alle, se vähentää lannerangan notkoa ja ehkäisee ristiselän kipuja. Tyynyä voi käyttää myös vatsallaan nukkuessa nilkkojen alla, jolloin tyyny estää jalkaterien liiallista taipumista ja pohjekramppeja. Voit itse säädellä tyynyn täytettä sinulle sopivaksi.

Tyynyn päällinen on 100 % puuvillaa. Täyte polyesteripallokuitua (300 g). Saat tyynyn mukana siihen sopivan tyynyliinan.

Mitat: 30 x 80 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Multi-lisätyyny, valkoinen
Takaisin ylös