Britax/römer

Multi-Tech II -turvaistuin, flame red

SKU
HH851348
349,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Monipuolinen Britax Multi-Tech II -turvaistuin tarjoaa 9-25-kiloiselle lapselle (noin 9 kk – 6-v.) mukavaa ja turvallista matkantekoa. Ostoksille!
Monipuolinen Britax Multi Tech II -turvaistuin tarjoaa 9–25-kiloiselle lapselle (noin 9 kk – 6-vuotiaalle) mukavaa ja turvallista matkantekoa joko selkä tai kasvon menosuuntaan matkatessa. Muhkeassa istuimessa on korkeat ja pehmustetut sivutuet, jotka antavat ihanteellisen sivutörmäyssuojan. Selkä menosuuntaan asennettaessa istuimen saa tukevasti kiinni auton penkkiin alakiinnityshihnalla. Lisävakautta tuo jalkatuki. Asennusilmaisin varmistaa, että istuin on asennettu oikein. Matkustusmukavuutta tuovat vöiden rintapehmusteet ja lapsen pituuden mukaan säädettävä pääntuki. Turvaistuimessa on yhdellä kädellä helposti säädettävät ja avattavat valjaat sekä erikokoisille vartalontyypeille sopiva, leveyssuunnassa säädettävä istuinosa. Käytännölliset, pehmustetut päälliset on helppo irrottaa pesua varten.

• Ryhmä 1 ja 2: 9–25 kg / 9 kk– 6 v.
• Mitat (k x l x s): 62–72 x 45 x 48 cm
• Paino 10,5 kg
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Multi-Tech II -turvaistuin, flame red
Takaisin ylös