Creative Toys

Muotilaukku-käsityösetti

SKU
HH863480
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kudo käsityösetin avulla itsellesi muodikas laukku! Setissä kudontakehys sekä selkeät ohjeet, jolla laukun teko käy helposti. Tilaa ja anna lahjaksi!
Tee käsityösetin avulla itsellesi muotilaukku! Kudontakehyksen avulla voit kutoa värikkään laukun, rannekorun, maton ym. kivaa – vain mielikuvitus on rajana! Helppokäyttöisen kudontakehyksen mukana on ohjekirja, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet upean muotilaukun sekä rannekorun kudontaan. Kun opit kutomisen taidon voit suunnitella ja toteuttaa monenlaisia käsitöitä. Valmistettu ympäristöystävällisistä, kierrätetyistä materiaaleista. Ikäsuositus: 8+ v. <bR><br><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Muotilaukku-käsityösetti
Takaisin ylös