Muumi

Muumi-lautanen, Esi-isä, 19 cm, musta

SKU
HH853361
21,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Arabia Muumi Esi-isä -lautasessa seikkailee pieni ja karvainen Esi-isä, joka liikuu vain öiseen aikaan. Kuvitus: Tove Slotte. Musta. Klikkaa ostoksille!
Arabia Muumi Esi-isä -lautasessa seikkailee pieni ja karvainen Esi-isä, joka liikuu vain öiseen aikaan. Kuvitus: Tove Slotte. Mikron ja konepesun kestävää vitroposliinia. Halk. 19 cm. Esi-isä on nähty ensimmäisen kerran piileskelemässä Muumitalon salongin kristallikruunussa Arabia Talviuni -astioissa. Tove Slotte on suunnitellut sarjan vain Arabialle käyttäen pohjanaan Tove Janssonin alkuperäiskuvituksia.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Muumi-lautanen, Esi-isä, 19 cm, musta
Takaisin ylös