Finlayson

Muumimamma-kylpypyyhe, punainen

SKU
HH854007
27,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Anna Muumien ystävälle lahjaksi Finlayson Muumimamma -kylpypyyhe! Punasävyinen pyyhe on puuvillaa (430 g). Tilaa Muumi-pyyhkeet Hobby Hallista!
Finlayson Muumimamma -kylpyyhkeessä on uudistunut punasävyinen kuosi. Kylpypyyhe on 100 % puuvillaa (430 g). <bR><bR><b> Mitat: 70 x 140 cm </b><br><br> Muumimamman seurassa ei ole koskaan ikävää: hän on aina valmis auttamaan ja lohduttamaan. Muumilaakson asukkaat luottavat häneen, sillä Muumimamma ei koskaan paljasta hänelle kerrottuja salaisuuksia. Kun muumitaloon tulee vieraita, Muumimamma haluaa tietää, koska he juhlivat syntymäpäiväänsä. Päivänsankari saa silloin valita jälkiruoan. On Muumimamman ansiota, että muumiperheessä käytännön asiat sujuvat. Hän löytää ratkaisut vaikeisiin pulmiin ja näkee asioista niiden hyvät puolet.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Muumimamma-kylpypyyhe, punainen
Takaisin ylös