Finlayson

Muumipeikko-käsipyyhe, turkoosi

SKU
HH853799
6,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Anna Muumien ystävälle lahjaksi Finlayson Muumipeikko -käsipyyhe! Turkoosinvärinen pyyhe on puuvillaa (460 g). Tilaa Muumi-pyyhkeet Hobby Hallista!
Finlayson Muumipeikko -käsipyyhkeessä on uudistunut turkoosinvärinen kuosi. Käsipyyhe on 100 % puuvillaa (460 g). <bR><br><b> Mitat: 30 x 50 cm </b><br><br> Muumilaakso on Muumipeikon mielestä kaikkein kiinnostavin ja turvallisin paikka maailmassa. Silti hän on niin utelias ja rohkea, että hän haluaa ymmärtää outojakin asioita ja olentoja – mitään pelkäämättä. Vain yksin jääminen tuntuu Muumipeikosta joskus ikävältä.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Muumipeikko-käsipyyhe, turkoosi
Takaisin ylös