Finlayson

Muumipeikko-kylpypyyhe, turkoosi

SKU
HH835253
27,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Anna Muumien ystävälle lahjaksi Finlayson Muumipeikko -kylpypyyhe! Turkoosinvärinen pyyhe on puuvillaa (430 g). Tilaa Muumi-pyyhkeet Hobby Hallista!
Finlayson Muumipeikko -kylpypyyhkeessä on uudistunut turkoosinvärinen kuosi. Kylpypyyhe on 100 % puuvillaa (430 g). <bR><bR><b> Mitat: 70 x 140 cm </B><br><br> Muumilaakso on Muumipeikon mielestä kaikkein kiinnostavin ja turvallisin paikka maailmassa. Silti hän on niin utelias ja rohkea, että hän haluaa ymmärtää outojakin asioita ja olentoja – mitään pelkäämättä. Vain yksin jääminen tuntuu Muumipeikosta joskus ikävältä.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Muumipeikko-kylpypyyhe, turkoosi
Takaisin ylös