bObles

Muurahaiskarhu-monitoimikaluste, sininen

SKU
HH858596
259,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 2 viikkoa

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

bObles Muurahaiskarhu -monitoimikalusteessa yhdistyy monta kalustetta. Päällä voi istua, seistä, rakentaa pöytiä, tunneleita jne. Väri: sininen. Tutustu!
Värikäs bObles Muurahaiskarhu on lastenhuoneen monitoimikaluste, jossa yhdistyy neljä eri huonekalua. Muurahaiskarhun päällä voi istua, kävellä tai seisoa, jolloin lapsen tietoisuus omasta kehosta lisääntyy. Muurahaiskarhussa on neljä, irrotettavaa osaa, joista voi rakennella mm. erilaisia pöytäryhmiä, haastavia ratoja, tunneleita, vuoria ym. Osat on helppo pinota kokoon, jolloin ne mahtuvat pieneenkin tilaan. Muurahaiskarhu on valmistettu myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

• Mitat pinottuna (k x l x s): 41 x 52 x 24 cm
• Paino 4,5 kg

Huom! Ei sovellu alle 3-vuotialle ilman aikuisen valvontaa.

Tanskalainen bObles tarjoaa tanskalaista huonekaludesignia lasten ehdoilla. bObles suunnittelee kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja, joiden muotoilu edistää lapsen motoristen taitojen kehitystä ja rohkaisevat lasta liikkumaan.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Muurahaiskarhu-monitoimikaluste, sininen
Takaisin ylös