Teutonia

My Essentials -hoitolaukku, Gunmetal/metallinharmaa

SKU
HH851089
110,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Teutonia My Essentials -hoitolaukussa on iso, laajennettava sisäosa. Sisällä hoitoalusta, pulloteline, lisäpussi + taskuja. Väri: Gunmetal. Tutustu!
Teutonia My Essentials -hoitolaukussa on näppärä urheilullinen muotoilu. Läpän alla on nopeasti vetoketjulla avattava, suuri sisätila, jota voi laajentaa rullattavan läpän sekä lisävetoketjun avulla. Kovaa käyttöä kestävä ulkopohja on vedenpitävä. Neppareilla työntöaisaan kiinnitettävän hoitolaukun sisällä on hoitoalusta, lämpövuorattu pulloteline, lisäpussi tarvikkeille, vetoketjutasku likavaatteille sekä useita taskuja pikkutavaroille. Laukun ulkopuolella on vetoketjutasku mm. rahoja, avaimia ja puhelinta varten. Säädettävä olkahihna.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:My Essentials -hoitolaukku, Gunmetal/metallinharmaa
Takaisin ylös