Joie

Mytrax-rattaat, pavement

SKU
HH1006533
379,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Joie Mytrax -rattaissa hyväksi havaitut ominaisuudet yhdistyvät uusiin käytännöllisiin piirteisiin. Lue lisää ja tilaa!
Mytrax on Joie Trax -sarjan uusin jäsen, jossa hyväksi havaitut ominaisuudet yhdistyvät uusiin käytännöllisiin piirteisiin. Tyylikkäästi muotoillut rattaat toimivat travel systeminä, lastenrattaina sekä tavallisina matkarattaina.

Istuimen keskellä on käytännöllinen yhden käden taittomekanismi. Rattaat lukittuvat automaattisesti taittuessaan kokoon. Teleskooppivartinen, synteettisestä nahasta valmistetussa työntöaisassa on irrotettava mukiteline. Suuri, esiinvedettävä kuomu sekä istuinosa voidaan irrottaa kokonaan.

Selkänojan saa säädettyä neljään asentoon, myös makuulle. Kolmelle eri korkeudelle säädettävissä 5-pistevaljaissa on SoftTouch-pehmuste. Pehmustetun turvakaaren voi irrottaa. Kahteen asentoon säädettävän jalkatuen päällinen on vettä hylkivää ja kulutusta kestävää materiaalia.

Ilmatäytteisisissä takarenkaissa on polkupyöräventtiilit. Yksittäisjousitetut pyörät, vanteissa heijastimet. Helppokäyttöinen OneTouch-jarru. Mukana on sadesuoja ja adapteri turvakaukaloa tai vaunukoppaa varten. Adapterin avulla rattaiden runkoon voidaan kiinnittää Joie-turvakaukalo tai Ramble-vaunukoppa.

• Mitat: 50,1 x 32 x 71,9 cm • 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Pavement
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mytrax-rattaat, pavement
Takaisin ylös