Joie

Mytrax-rattaat, pavement

SKU
HH1006533
379,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joie Mytrax -rattaissa hyväksi havaitut ominaisuudet yhdistyvät uusiin käytännöllisiin piirteisiin. Lue lisää ja tilaa!
Mytrax on Joie Trax -sarjan uusin jäsen, jossa hyväksi havaitut ominaisuudet yhdistyvät uusiin käytännöllisiin piirteisiin. Tyylikkäästi muotoillut rattaat toimivat travel systeminä, lastenrattaina sekä tavallisina matkarattaina.

Istuimen keskellä on käytännöllinen yhden käden taittomekanismi. Rattaat lukittuvat automaattisesti taittuessaan kokoon. Teleskooppivartinen, synteettisestä nahasta valmistetussa työntöaisassa on irrotettava mukiteline. Suuri, esiinvedettävä kuomu sekä istuinosa voidaan irrottaa kokonaan.

Selkänojan saa säädettyä neljään asentoon, myös makuulle. Kolmelle eri korkeudelle säädettävissä 5-pistevaljaissa on SoftTouch-pehmuste. Pehmustetun turvakaaren voi irrottaa. Kahteen asentoon säädettävän jalkatuen päällinen on vettä hylkivää ja kulutusta kestävää materiaalia.

Ilmatäytteisisissä takarenkaissa on polkupyöräventtiilit. Yksittäisjousitetut pyörät, vanteissa heijastimet. Helppokäyttöinen OneTouch-jarru. Mukana on sadesuoja ja adapteri turvakaukaloa tai vaunukoppaa varten. Adapterin avulla rattaiden runkoon voidaan kiinnittää Joie-turvakaukalo tai Ramble-vaunukoppa.

• Mitat: 50,1 x 32 x 71,9 cm • 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Pavement
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mytrax-rattaat, pavement
Takaisin ylös