Napoleon

Kaasugrilli Napoleon LE3 RST

Rating:
100% of 100
SKU
HH1006243
Tarjoushinta 1 190,00 € norm. 1 499,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Napoleon LE3 RST on täydellinen grilli sinulle, joka haet grilliltäsi täydellisyyttä. Hienoja ominaisuuksia, kuten Sizzle Zone -infrapunasivupoltin, sekä infrapunatakapoltin. Tutustu tarkemmin ja osta!
LE3 on Napoleonin edullisin SIZZLE ZONE™ infrapunasivupolttimella varustettu grilli sinulle, joka arvostat huipputekniikan lisäksi viimeisteltyjä yksityiskohtia. Nämä yksityiskohdat tulevat parhaiten esille, kun laitat ruokaa vaikkapa hämärässä illassa. Grillin säätönupeissa on i-GLOW™ LED-valaistut taustat ja grillikuvun sisäpuolella molemmissa takakulmissa on valopisteet. Napoleon LE3 -grillin varustukseen kuuluu omalla säädöllä toimiva keraaminen infrapunatakapoltin, joka on sijoitettu vertikaalisesti grillin takareunaan. Sitä voidaan käyttää erilaisten paistien ja kebabin valmistukseen lisävarusteena saatavan Rotisserie-paistinkääntäjän kanssa. Lisäksi takapolttimon avulla saadaan lisää yläpuolista lämpöä kuvun kautta uunimaisessa kypsennyksessä. Toiseen sivutasoon on upotettu omana yksikkönään toimiva tehokas 3,8 kW:n SIZZLE ZONE™ -infrapunasivupoltin. Poltinta voidaan käyttää sivukeittimenä tai grillaukseen. Se saavuttaa noin tuhannen asteen lämpötilan alta aikayksikön. Infrapunatekniikan nopea kypsennys säilyttää ruoan aromit ja mehukkuuden. Sivutasoissa on pyyhetelineet tarvikekoukkuineen, toiseen sivupöytään on integroitu jää-/marinointiastia leikkuulaudalla. Grillivaunussa on tilava kaapisto kahdella magneettilukitteisella ovella. Napoleon LE3 on erittäin laadukas ja pitkäikäinen grilli, jolla valmistat grilliherkkuja ympäri vuoden.<br><br>NAPOLEON LE3:<br><br>- Kokonaisteho 22,2 kW<br>- Kolme poltinta ruostumatonta terästä JET FIRE -sytytyksellä, yhteisteho 14,4 kW<br>- Keraaminen takapoltin 4 kW<br>- SIZZLE ZONE -infrapunasivupoltin 3,8 kW<br>- Paistoalusta 68 x 46 cm<br>- Grillikupu ruostumatonta terästä lämpömittarilla ja lämpöhyllyllä<br>- Lämmöntasausjärjestelmä ruostumatonta terästä<br>- Valurautaiset WAVE™ -avoparilat<br>- Toimitetaan grilliosa kasattuna, selkeä kasattavuus ohjeiden mukaisesti<br>- Mitat: (l x s x k) 153 x 69 x 121 cm<br>- Paino 79,8 kg<br>- Toimitetaan yhdessä laatikossa<br>- Napoleon takuuohjelma 20 vuotta<br><br>NAPOLEON LE3 -grilliä voidaan käyttää myös hiiligrillaukseen erillisen lisävarusteena saatavan Napoleon-hiilikaukalon avulla.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri rst
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaasugrilli Napoleon LE3 RST
Takaisin ylös