Napoleon

Kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK

Rating:
100% of 100
SKU
HH1006244
Tarjoushinta 649,00 € norm. 799,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Napoleon ROGUE R425PK tarjoaa laadukkaan kaasugrillin ominaisuudet tyylikkäästi viimeistellyssä rungossa ja todella helpossa käyttöönotossa.
<b>Napoleon ROGUE R425PK tarjoaa laadukkaan kaasugrillin ominaisuudet tyylikkäästi viimeistellyssä rungossa ja todella helpossa käyttöönotossa.</b><br><br> Grillin musta kupu on kestävää posliiniemaloitua terästä ACCU PROBE -lämpömittarilla, jossa on sekä Celsius- että Fahrenheit-lämpötilat. Kupu on muotoiltu ja saranoitu siten, että se vie avattuna vain vähän tilaa syvyyssuunnassa, jolloin grillin sijoittaminen on helpompaa. Grillin kestävässä alumiinivaletussa tulipesässä on kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua poltinta, jotka on suojattu kaksitasoisilla lämmöntasauslevyillä, joten ne luovuttavat lämmön tasaisesti koko paistoalustalle. Polttimet sytytetään säätönuppiin sisäänrakennetulla JET FIRE™ kääntösytytyksellä.<br><br>Paistoalustat muodostuvat kaksipuolisista WAVE™ -avopariloista, jotka ovat posliiniemaloitua valurautaa. Napoleonin WAVE™ -avoparilat on muotoiltu siten, että niiden harjamainen muoto on kärjestään terävä, jolloin grillatessa avoparila muodostaa vain pienen kosketuspinnan ruokaan. Tämän ansiosta luot ateriaasi tyylikkäät aaltomaiset raidat ja lisäksi ruoka kypsyy tasaisen mehukkaaksi ja rapeaksi. Aaltomainen muoto helpottaa myös pariloiden puhdistamista grilliharjasten osuessa aina oikeassa kulmassa parilaan. Pariloiden toisella puolella on sen pintaan muotoillut rasvaurat, jolloin esimerkiksi lihaa kypsennettäessä syntyvät lihasnesteet ohjautuvat pois grillausalueelta, ehkäisten leimahdusten syntymistä. Paistopinnan yläpuolella sijaitsevalla lämpöhyllyllä valmistuvat pitempää kypsymisaikaa vaativat tuotteet ja lisäksi sitä voidaan käyttää ruokien pitämiseen lämpimänä.<br><br>Grillivaunu seisoo tukevasti pedestaalijalustalla ja siinä on tilava kaapisto magneettilukitteisella ovella. Nerokas yksityiskohta ovat grillivaunun sivupöydät, jotka taittuvat tarvittaessa alas runkoon, säästäen tilaa säilytyksessä (pöydät alhaalla leveys 89 cm). Grilliä on helppo liikutella sen neljän lukittavan pyörän ansiosta.<br><br><b>Tekniset tiedot:</b><br><br>- Kokonaisteho 12,6 kW, kolme poltinta ruostumatonta terästä JET FIRE -sytytyksellä<br>- Paistopinta-ala 60 x 45 cm<br>- Grillikupu mustaksi emaloitua terästä lämpömittarilla ja lämpöhyllyllä 60 x 12 cm<br>- Kaksitasoinen lämmöntasausjärjestelmä ruostumatonta terästä<br>- WAVE™ -avoparilat emaloitua valurautaa<br>- Alastaittuvat sivupöydät, leveys alastaitettuna 89 cm<br>- Toimitetaan grilliosa kasattuna, mitat (leveys x syvyys x korkeus) 130 x 64 x 120 cm<br><br>Napoleonin Rogue-sarja on pakattu kuljetuslaatikkoonsa niin, että pantojen poiston jälkeen laatikko nostetaan grillin päältä pois, jolloin grilli jää kaikkine osineen laatikon pohjan päälle. Pitkälle esikasattu grilli saadaan grillauskuntoon erittäin nopeasti. Ympäristöä on huomioitu niin, että esimerkiksi styroxia ei ole käytetty lainkaan, jolloin pakkausjäte on helpommin kierrätettävissä.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri rst/musta
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaasugrilli Napoleon Rogue R425PK
Takaisin ylös