Natural Honey -huulirasva, 10 g

SKU
HH864066
10,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Sõsar Natural Honey -huulirasvassa on mehiläisvahaa. Suojaa huulia auringolta & viimalta. Käy palovammojen & haavojen parantamiseen. Tilaa Sosar-huulirasva!
Sõsar Natural Honey -huulirasva on luonnollinen ja mieto mehiläisvahahuulivoide, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Huulivoide suojaa huulia kesällä polttavalta auringolta ja talvella viimalta. Halutessasi voit käyttää voidetta myös kosteuttamaan kuivaa ihoa sekä parantaa lieviä palovammoja, haavoja ja naarmuja. 10 ml. <bR><br> Sosar-kosmetiikkasarja on saanut innoituksensa pohjoisen luonnosta. Tuotteet ovat valmistettu pohjoisen luonnon kasveja, huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä sekä kestäviä luonnonvaroja hyväksikäyttäen. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat pakattu kierrätettävään ja luontoystävälliseen pakkaukseen.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Natural Honey -huulirasva, 10 g
Takaisin ylös