Naturally European

Naturally European Milk Tuoksutikut 100ml

SKU
HH1055461
23,95 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

<br/>Naturally European Milk-huonetuoksutikkujen maidon lempeä tuoksu on yhdistetty setripuun ja patsulin lämpimiin häivähdyksiin.<br/><br/><strong>Naturally European&nbsp;Milk -huonetuoksutikut </strong><br/><br/>Milk-tuoksulinjan&nbsp;maidon lempeä tuoksu on yhdistetty setripuun ja patsulin lämpimiin häivähdyksiin, jotta lopputulos olisi täydellinen aisteja hemmotteleva ja tyynnyttävä tuoksu.<br/><br/>Käyttö: Aseta tuoksutikut tuoksunesteeseen ja anna huoneen täyttyä tuulahduksella hyvää tuoksua! Tyylikäs diffuuseri antaa sinun nauttia Naturally European -suosikkituoksustasi pitkin päivää.&nbsp;Huonetuoksupakkaus voidaan avata ja sulkea.<br/><br/>Jokainen Naturally Europeanin&nbsp;huonetuoksu tehdään hyödyntämällä tuoksunesteen pohjana erityistä ainesosaa nimeltään Augeo Clean Multi. Augeo Clean Multi on ympäristöystävällinen, toisin kuin moni muu huonetuoksuissa käytetty raaka-aine. Augeon tuoksu on erittäin hienovarainen, joten aistit hurmaavat ainoastaan Naturally European -tuoksut, jotka on lisätty tuoksunesteeseen. Tuoksuneste myös haihtuu hitaasti, joten aistikas tuoksu kestää pidempään!<br/><p>Käyttöohjeet:</p><p>1. Avaa musta korkki, poista muovitulppa ja kieritä korkki takaisin paikoilleen.<br /><br/>2. Aseta pakkauksen mukana tulevat tuoksutikut nesteeseen, ja anna tuoksun imeytyä tikkuihin muutama minuutti.<br /><br/>3. Ota tikut nesteestä ja käännä nyt tikkujen kuiva pää tuoksuun, jotta saat lisää tuoksua imeytettyä tikkuihin.<br /><br/>4. Toista kohtaa kolme, mikäli haluat intensiivisemmän tuoksun. Tuoksun haihtuminen riippuu esimerkiksi ilmastoinnista sekä tikkujen kääntelyn määrästä.</p><p>Tuoksuta kotisi kuten sinulle sopii – Naturally European -huonetuoksupakkaus voidaan sulkea uudelleen.&nbsp;</p>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturally European Milk Tuoksutikut 100ml
Takaisin ylös