Naturally European

Naturally European Verbena Tuoksupussi 10x3g

SKU
HH1055443
49,95 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

<br/>Lisää kotiisi&nbsp;hurmaavaa tuoksua Naturally Europeanin hienostuneesti tuoksuvilla Verbena-tuoksupusseilla!<br/><br/>Lisää kotiisi hurmaavaa tuoksu Naturally Europeanin hienostuneesti tuoksuvilla tuoksupusseilla!<br/><br/>Tuoksupussit voi ripustaa elegantista nauhasta kaapin sisälle, naulakkoon tai asettaa vaikkapa lipaston laatikkoon, josta tuoksu vapautuu vähitellen ympäristöönsä ja liinavaatteisiin.&nbsp;<br /><br/>Jokainen tuoksupussi sisältää korkkia, johon on imeytetty Naturally European -tuoksu. Tuoksukorkki tekee tuoksusta erityisen kestävän.&nbsp;Tälle&nbsp;tekniikalle on haettu patentti.<br/><br/>Verbena: Verbenalla on monen eurooppalaisen hajuvesitalon rakastama raikas ja makean sitruksinen tuoksu.<br/>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturally European Verbena Tuoksupussi 10x3g
Takaisin ylös