Joseph Joseph

Nest-mittalusikat, 8 kpl, moniväri

SKU
HH852681
17,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joseph Joseph Nest -mittalusikkasetissä on 8 erikokoista mittalusikkaa. Kätevä apu leivonnassa ja ruoanlaitossa. Ottimet kiinnittyvät toisiinsa. Lue lisää!
Joseph Joseph Nest -mittalusikkasettiin kuuluu kahdeksan erikokoista mittalusikkaa, jotka ovat kätevät leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa. Mittalusikat kiinnittyvät ottimista toisiinsa, jolloin ne säilyvät helposti yhdessä eivätkä vie turhaa tilaa. Kaikki osat ovat konepesun kestävää muovia.

Vetoisuudet: 1,25 ml, 2,5 ml, 5 ml, 15 ml, 60 ml, 85 ml, 125 ml ja 250 ml

Palkitut Joseph Joseph -tuotteet ovat tyylikkäästi ja käytännöllisesti muotoiltuja käyttötavaroita, joissa yhdistyvät järkevä tuotesuunnittelu, innovatiivinen design, ajankohtainen tyyli sekä erottuva värien käyttö.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nest-mittalusikat, 8 kpl, moniväri
Takaisin ylös