LEGO

NEXO Knights 70331: Ultimate Macy

SKU
HH849162
9,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LEGO NEXO Knights 70331: Ultimate Macy -prinsessalla on nuijasadetta ampuva ase, feenikskirves & liaanit, joilla voi lingota vihollisia. 101 osaa. Osta nyt!
Rakenna LEGO NEXO Knights 70331: Ultimate Macy ja vaihda kuninkaalliset velvollisuudet oikeaan toimintaan. Vaikka Ultimate Macy on prinsessa, hän osaa taistella ultramoderneilla NEXO-voimilla. Ammu nuijasadetta kuusinuppisella aseella, heiluta feenikskirvestä, sotke vihollinen viidakkolohikäärmeen liaaneihin ja linkoa heidät kauas. Päivitä taistelutaitosi skannaamalla kilpiä, jotta saat kolme NEXO-voimaa ainutlaatuisten kykyjesi digitaaliseen kokoelmaan. Voit myös päihittää Jestron ja häijyt laavahirviöt ilmaisessa LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 -sovelluksessa, jonka löydät LEGOn verkkosivuilta. Skannaa kolme NEXO-voimaa: nuijasade, feenikstuli ja viidakkolohikäärme. Yhteensä 101 osaa. Ikäsuositus: 7–14 v. <bR><br><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NEXO Knights 70331: Ultimate Macy
Takaisin ylös