LEGO

NEXO Knights 70337: Ultimate Lance

SKU
HH859310
9,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rakenna LEGO NEXO Knights 70337: Ultimate Lance -ritari, jolla suihkutehostesiivet ja upeat NEXO-voimat. 75 osaa. Tilaa nyt!
LEGO NEXO Knights 70337: Ultimate Lance on hurmaava ja loistelias ritari, jolla on siivissään suihkutehostimet. Lance pystyy rikkomaan äänivallin NEXO-voimalla "nousu" ja kyllästämään vihollisen NEXO-voimalla "merilohikäärme". Voit päivittää Lancen taidot skannaamalla kilpiä, jotta saat kolme NEXO-voimaa ainutlaatuisten kykyjen digitaaliseen kokoelmaan. Voit päihittää laavahirviöt myös ilmaisessa LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 -sovelluksessa. Skannaa kolme NEXO-voimaa: nousu, rynnäkköhyökkäys ja merilohikäärme. Yhteensä 75 osaa. Ikäsuositus: 7–14 v. <br><br><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NEXO Knights 70337: Ultimate Lance
Takaisin ylös