LEGO

Nexo Knights 70353 Heligoili

SKU
HH1006496
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lennätä Clay taisteluun kauheaa Heligoilia vastaan!
Käynnistä rakettireppu ja laukaise Clay taivaalle pysäyttämään Heligoililla lentävä Kivitömistelijä! Älä anna hirvittävän syöjättären kiinnittää kiellettyä voimaa petoon sen todellisten pahojen voimien vapauttamiseksi. Varo sen nuppeja ampuvia kynsiä ja lohkarepommitusta ja pysy tyynenä tässä nopeatempoisessa LEGO® NEXO KNIGHTS™ -ilmataistelussa. Mukana on kaksi skannattavaa kilpeä NEXO-voimille Lumimiehen aivastus ja kielletylle voimalle Hirveä nälkä. Yhteensä 318 osaa. Ikäsuositus 8-14 v. <br><br>Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nexo Knights 70353 Heligoili
Takaisin ylös