LEGO

Nexo Knights 70355 Aaronin Kalliokiipeilijä

SKU
HH1006508
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kiidä ympyrää Krakenpedon ympärillä Aaronin 3-in-1 Kalliokiipeilijällä!
Kiidä päättäväisesti uhkarohkeaan LEGO® NEXO KNIGHTS™ -seikkailuun 3-in-1 Kalliokiipeilijällä ja käytä futuristista maastomenopeliä lordi Krakenkallon päihittämiseen. Estä ilkeää lordia kiinnittämästä kiellettyä voimaa pelottavaan Krakenpetoon ja vapauttamasta sen todellisia pahoja voimia. Irrota takaosan varsijousikone ja ammu hirviötä. Irrota sitten ohjaamo ja laukaise Aaronbot minilennokissa – varo kuitenkin pedon häntää, jossa on lohkarepistin! Mukana on kolme skannattavaa NEXO-voimille Taisteluhuuto ja Limaetanat sekä kielletty voima Tuhoisa rappio. Yhteensä 598 osaa. Ikäsuositus 8-14 v. <br><br>Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nexo Knights 70355 Aaronin Kalliokiipeilijä
Takaisin ylös