Tvins

Nicer Dicer Fusion -keruuastiat/-säilytysrasiat, 3 kpl

Rating:
100% of 100
SKU
HH861001
Tarjoushinta 19,95 € norm. 39,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tilaa Tvins Nicer Dicer -leikkuriin kätevät keruuastiat (3 kpl), joihin voit suoraan raastaa ja viipaloida leikkurilla ruoat. Rasioissa kannet. Tutustu!
Tvins Nicer Dicer Fusion -keruuastiasettiin kuuluu yksi iso ja kaksi pienempää rasiaa, joihin voit suoraan pilkkoa ja raastaa ruokia Nicer Dicer -leikkurilla. Kannellisissa säilytysrasioissa säilytät ruokia jääkaapissa tai pakastimessa. Läpinäkyvät astiat on helppo pinota päällekkäin, jolloin ne vievät vähemmän tilaa. <bR><bR> • Ison säilytysrasian vet. 2,5 l<br> • 2 pienemmän rasian vet. 0,8 l
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nicer Dicer Fusion -keruuastiat/-säilytysrasiat, 3 kpl
Takaisin ylös