MSI

Nightblade 3 VR7RD-005EU

SKU
HH1005362
1 799,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pöytäkone tosipelaajalle! NVIDIA GeForce GTX 1070 murskaavan tehokas näytönohjain!! Mukana latauskoodi Ghost Recon Wildlands pelille.
PELAA OMALLA TAVALLASI (Nightblade)
Pelaa omalla tavallasi hyödyntäen kompaktia ja helposti kannettavaa koteloa. Nightblade sarjan pelitietokoneet, tehokkailla komponenteilla varustettuina, huolitellussa pienikokoisessa kotelossa. Kannettavuutta helpottaa kädensija kotelon etupuolella, ja tekee sen helpoksi viedä koneensa mihin tahansa haluavatkin. Helppo päivittää, Nightblade sarjan koneet ovat sekä suunniteltu nykypelien pelaamiseen, että tulevien pelien päivitystarpeita huomioiden.

ELINIKÄISELLE LAADULLE SUUNNITELTU
Taataksemme parhaimman pelikokemuksen pelaajille, käytämme vain parhaimpia osia, yhdistäen viimeisimmät tekniset oivallukset samaan tuotteeseen. Laadun varmistamiseksi testaamme huolellisesti eri olosuhteissa kokonaisuutta, jotta käytössäsi olisi mahdollisimman varmatoiminen, tehokas pelikone.

DOMINOI PELIÄ PIENIMMÄLLÄ VIIVEELLÄ
Valmistaudu murskaamaan vastustajiasi pelikentällä MSI GAMING LANilla. Korkealuokkaisimmilla osilla varustettuna, ja parhaalla tavalla sovitettuina yhteen minimoiden viiveen verkkoyhteyksissä.

ÄÄNI JOKA TEMPAA SINUT MUKAASI PELIIN
Valmistaudu mukaansatempaavaan äänikokemukseen pelatessasi. MSI Audio Boost tekniikka tarjoaa parhaimman äänenlaadun laadultaan parhaimmat osat yhdistäen. Antaen sinun nauttia henkeäsalpaavasta, mullistavasta äänestä jännittävässä pelimaailmassa.

PYSY VIILEÄNÄ, KUN PELAAT
Jäähdytys on ehdoton pelikoneissa, eritoten kun pelaa uusimpia pelejä. MSI pelikoneilla on erityinen lämpösuunnittelu, varmistaen siten, että kaikki kriittiset komponentit pysyvät viileinä järjestelmän toimiessa vakaasti täydellä teholla, pitkienkin pelisessioiden aikana.

HILJAISEN MYRSKYN JÄÄDYTYS
Tuottaakseen huipputehon sinulle, MSI:n pelikoneet ovat varustettu erityisellä, fiksulla ja tehokkaalla jäähdytysjärjestelmällä. MSI:n Silent Storm jäähdytysratkaisu käsittää useita erillään olevia kammioita jotka yksitellen hoitavat eri komponenttien jäähdytyksen järjestelmässä. Tämä ainutlaatuinen suunnittelu, varmistaa järjestelmän tasaisen jäähdytettynä pysymisen, tukien viileän ja hiljaisen toiminnan.

HENKEÄSALPAAVA SUUNNITTELU
Kotelona kaikelle tälle tehokkaalle kovolle, MSI pelikoneet ovat varustettuja tunnusomaisella, henkeäsalpaavalla kotelon ulkomuodolla joka tekee käytöstä todella helpon. Anna itsellesi todellinen pelilookki!

UPPOUDU KOKONAAN
Yhteen sovittamalla parhaimmat huipputekniikat MSI tarjoaa sulavalinjaisen virtuaalitodellisuuden. Toimimalla yhdessä, tärkeimpien virtuaalitodellisuusmerkkien kanssa, sekä yhdistämällä MSI:n ominaisuuksia joita virtuaalitodellisuudelle on suunniteltuja, MSI tuo nyt pelaajille ja VR toimijoille kirkkaan ja todentuntuisen kokemuksen, missä virtuaalitodellisuus todella yhtyy todellisuuteen.

RAKENNETTU OIKEILLA PELAAMISEN KOMPONENTEILLA
Komponentit joita käytetään MSI pelikoneessa, valitaan huolella ja sovitetaan siten että ne antavat sinulle parhaimman tehokkuuden ja tuntuman peleissä. Tämä ei ole pelkästään tietokone. Se on todellinen pelikone.

TODENTUNTUINEN PELIGRAFIIKKA
Varustettuna MSIn palkitulla peligrafiikalla tavallisen grafiikkakortin tilalla, nautit parhaimmasta peligrafiikan suorituskyvystä samalla kun TWIN FROZR IV jäähdytin pitää näytönohjaimesi viileänä ja hiljaisena. Tervetuloa tutustumaan tosi pelikoneeseen!

Mukana latauskoodi Ghost Recon Wildlands pelille.

MSI Nightblade 3 VR7RD-005EU

Intel Core i7 (7.sukupolvi) 7700 -neliydinprosessori
16 Gt keskusmuisti (Enintään 32 Gt)
128 Gt SSD (M.2) kovalevy ja 1 Tt kovalevy (7200 rpm)NVIDIA GeForce GTX 1070 näytönohjain (8 Gt GDDR5 SDRAM)
Optinen DVD-asema
Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11ac, Bluetooth 4.2
Liitännät
2 x USB 2.0
2 x mikrofoni - mini-jack (1 edessä, 1 takana)
1 x kuulokkeet - mini-jack (1 edessä)
1 x USB 3.1 Gen1 - Type C (1 edessä)
1 x LAN (Gigabit Ethernet)
1 x PS/2-näppäimistö/-hiiri
1 x HDMI-tulo
1 x HDMI-lähtö
1 x TOSLINK
1 x audio line-out - mini-jack
1 x audio line-in - mini-jack
1 x audio line-out (takana) - mini-jack
1 x audio line-out (keskellä/subwoofer) - mini-jack
4 x USB 3.1 Gen1 (2 edessä, 2 takana) (yksi on nopeasti lataava)
1 x VR-Link (1 edessä)
1 x USB 3.1 Gen2 - Type C
1 x USB 3.1 Gen2
1 x DisplayPort
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Black
Tallennustila (Gt) Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nightblade 3 VR7RD-005EU
Takaisin ylös