Nikon

1 NIKKOR 10 mm f/2,8, musta

SKU
HH467717
239,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Koskaan ei tiedä, milloin loistava kuvaustilanne tulee vastaan. Onneksi tämä laajakulmaobjektiivi on niin ohut, että voit helposti ottaa sen mukaasi vaikka vain varmuuden vuoksi. Objektiivi on pienikokoinen ja kevyt, mutta silti erittäin kestävä. Metallinen objektiivin kiinnike suojaa objektiivia pölyltä ja kosteudelta. 10 mm:n polttoväli tuo kuviin avaruutta, mikä on ihanteellista maisemakuvauksessa ja ahtaissa tiloissa kuvattaessa. Kaksi asfääristä linssielementtiä varmistaa erinomaisen tarkkuuden ja kontrastin. Objektiivi on myös optimoitu videoiden tallentamista ajatellen, joten voit mainiosti tehdä sillä laajakulmakokeiluja. Askelmoottorin ansiosta automaattitarkennus on erittäin hiljainen, mikä on erityisen hyödyllistä varsinkin videoita kuvattaessa. Objektiivin 10 mm:n kiinteä polttoväli vastaa 35 mm:n kameran polttoväliä 27 mm. Objektiivin mukaan tulee etu- ja takasuojus. <br><br><b> NIKON 1 NIKKOR 10 mm f/2,8:</b> <li> Polttoväli: 10 mm <li> Pienin aukko: 11 <li> Kuvakulma: 77° <li> Objektiivin rakenne: 6 elementtiä 5 ryhmässä <li> Lyhin tarkennusetäisyys: 0,2 m <li> Himmenninlehtien määrä: 7 <li> Suurin kuvaussuhde (x): 0,2 <li> Suodinkierteen ø: 40,5 mm <li> Mitat (ø x p): 55,5 x 22 mm, paino 77 g <li> Vuoden takuu
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:1 NIKKOR 10 mm f/2,8, musta
Takaisin ylös