Nilfisk

Handy 2-in-1 18V -varsi-imuri

SKU
HH839108
169,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Nilfisk Handy 2-in-1 18V -varsi-imuri toimii irrotettavan käsiosansa ansiosta myös akkukäyttöisenä rikkaimurina. Käyttöaikaa 20 - 35 minuuttia.
2-in-1, kaksi imuria yhdessä, voit irrottaa käsi-imurin varsi-imurista. Irrotettavalla rikkaimurilla imuroit kätevästi vaikka pöydän tai auton penkit. Lattiasuulakkeessa on pyörivä harja, joka kerää helposti esim. hiukset ja murut lattioilta sekä matoilta. Suulakkeessa olevat valot helpottavat pimennossa olevien paikkojen imurointia. Imurissa on kaksi imunopeutta. <br><br> Käyttöaikaa on valitusta imutehosta riippuen 20 tai 35 minuuttia. Valoindikaattori kertoo akun varaustilan. 18 Voltin litiumioniakku latautuu täyteen 4 tunnissa. Mukana on latausteline, jossa laite on helppo ladata.<br><br> Akkuimuri toimii ilman pölypusseja. Roskasäiliö (0,5 l) on helppo tyhjentää. Kestävä kaksoissuodatin puhdistetaan pesemällä. Taitettava n kahvan ansiosta laitetta on helppo säilyttää pienessäkin tilassa. Käyttökunnossa laitteen mitat ovat 15 x 26 x 110 cm (pituus x leveys x korkeus).
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Handy 2-in-1 18V -varsi-imuri
Takaisin ylös