Joie

Nitro™ LX -matkarattaat, two tone black

SKU
HH1006534
139,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joie Nitro™ LX -matkarattaat sopivat jo vastasyntyneelle. Rattaat saa taitettua pieneen tilaan. Selkänojan saa täysmakuulle. Ostoksille!
Tyylikkäät Nitro™ LX -matkarattaat sopivat jo vastasyntyneelle. Istuimen selkänojan saa kallistettua moneen asentoon, myös täysmakuulle. Säärituki on säädettävissä kahteen mukavaan asentoon. Säädettävän kuomun voi irrottaa. Viiden pisteen SoftTouch-valjaissa on suojukset.

Kevyt sateenvarjorunko: rattaat on helppo taittaa pieneen tilaan. Kaikissa pyörissä on jousitus, joten rattaat kulkevat tasaisesti myös epätasaisilla pinnoilla. Kääntyvät etupyörät voi lukita haluttuun asentoon. Yhdellä polkaisulla toimivat ShoeSaver-jarrut suojaavat kenkiä.

Mukavuutta tuovat kantokahva ja pehmustetut ergonomiset kahvat. Tilavaan tavarakoriin mahtuu paljon ostoksia.

Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Two Tone Black
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nitro™ LX -matkarattaat, two tone black
Takaisin ylös