Green People

No Scent 24 h -päivävoide, 50 ml

SKU
HH818575
28,90 €

Toimitusaika noin 3 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Luonnonmukaisia ainesosia sisältävä Green People No Scent 24 h -päivävoide suojaa ja kosteuttaa ihoa. Tuoksuton voide sopii myös herkälle iholle. Tutustu!
Suojaava, kosteuttava ja tuoksuton Green People No Scent 24 h -päivävoide, joka soveltuu kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Tuotteen valmistuksessa on käytetty mm. avocadoa, joka sisältää runsaasti A-, D- ja E-vitamiinia. Voide ei sisällä eteerisiä öljyjä. 50 ml.

Luomu- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Green People on Englannin suurimpia luonnonmukaisen kosmetiikan markkinoija. Green People on sitoutunut tarjoamaan luonnonmukaisia, sertifioituja ja erittäin tehokkaita tuotteita, joita ei testata eläimillä. Vegan Society -yhdistys on rekisteröinyt Green People -tuotteet, mikä takaa sen, että ne soveltuvat kasvisruokavaliota noudattavalle. Ekologiset tuotteet ovat valmistettu aineista, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Orgaaniset tuotteet saattavat sisältää alle 1 % luonnonmukaisista lähteistä peräisin olevia aineita tai saattavat sisältää hiiltä, jolloin käsite kattaa monet synteettiset aineet ja petrokemikaalit. Sertifioidusti orgaaniset tuotteet ovat puolestaan valmistettu kasviaineista, joita on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:No Scent 24 h -päivävoide, 50 ml
Takaisin ylös
19.02.2018, 11:32:47