Green People

No Scent -hoitoaine, 200 ml

SKU
HH818579
19,90 €

Toimitusaika noin 3 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Luonnonmukaisia ainesosia sisältävä Green People No Scent -hoitoaine parantaa hiusten kuntoa & vahvistaa hiuksiasi. Sopii koko perheelle. Tutustu!
Hellävarainen, lempeä, herkälle päänahalle soveltuva Green People No Scent -hoitoaine sisältää luonnollisia kasviuutteita ja ravitsevia öljyjä, jotka parantavat hiusten kuntoa. Vihreä tee auttaa vahvistamaan hiuksia ja parantaa kiiltoa. Hajusteeton hoitoaine sopii koko perheen käyttöön. 200 ml.

Luomu- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Green People on Englannin suurimpia luonnonmukaisen kosmetiikan markkinoija. Green People on sitoutunut tarjoamaan luonnonmukaisia, sertifioituja ja erittäin tehokkaita tuotteita, joita ei testata eläimillä. Vegan Society -yhdistys on rekisteröinyt Green People -tuotteet, mikä takaa sen, että ne soveltuvat kasvisruokavaliota noudattavalle. Ekologiset tuotteet ovat valmistettu aineista, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Orgaaniset tuotteet saattavat sisältää alle 1 % luonnonmukaisista lähteistä peräisin olevia aineita tai saattavat sisältää hiiltä, jolloin käsite kattaa monet synteettiset aineet ja petrokemikaalit. Sertifioidusti orgaaniset tuotteet ovat puolestaan valmistettu kasviaineista, joita on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:No Scent -hoitoaine, 200 ml
Takaisin ylös
19.02.2018, 11:36:35