Green People

No Scent -roll-on-deodorantti, 75 ml

SKU
HH818580
17,90 €

Toimitusaika noin 3 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Luonnonmukaisia ainesosia sisältävä Green People No Scent -roll-on-deodorantti ei tuki ihohuokosia. Hellävarainen tuote sopii myös herkälle iholle. Tutustu!
Tuoksuton, hellävarainen, herkälle iholle soveltuva Green People No Scent -roll-on-deodorantti ei tuki ihohuokosia eikä häiritse ihon normaalia hientuotantoa. Hellävaraisten ja hoitavien ominaisuuksien puolesta tuote soveltuu myös psoriasiksesta ja ihottumasta kärsiville henkilöille. 75 ml.

Luomu- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Green People on Englannin suurimpia luonnonmukaisen kosmetiikan markkinoija. Green People on sitoutunut tarjoamaan luonnonmukaisia, sertifioituja ja erittäin tehokkaita tuotteita, joita ei testata eläimillä. Vegan Society -yhdistys on rekisteröinyt Green People -tuotteet, mikä takaa sen, että ne soveltuvat kasvisruokavaliota noudattavalle. Ekologiset tuotteet ovat valmistettu aineista, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Orgaaniset tuotteet saattavat sisältää alle 1 % luonnonmukaisista lähteistä peräisin olevia aineita tai saattavat sisältää hiiltä, jolloin käsite kattaa monet synteettiset aineet ja petrokemikaalit. Sertifioidusti orgaaniset tuotteet ovat puolestaan valmistettu kasviaineista, joita on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:No Scent -roll-on-deodorantti, 75 ml
Takaisin ylös